Főoldal Cégünkről

Cégünkről

Kik vagyunk?

Nyomdánkat 2008-ban alapítottuk és kizárólag ofszet nyomtatással foglalkoztunk. Napjainkban már ofszet, digitális valamint nagyformátumú nyomtatókkal állítjuk elő termékeink széles palettáját.

Korszerű nyomtatóinknak és kötészeti utófeldolgozó gépeinknek köszönhetően a nyomdai munkák csaknem 95%-át tudjuk nyomdán belül elvégezni, ezzel biztosítva a stabil és megbízható minőséget, valamint időt és pénzt megspórolva megrendelőinknek.

Igényes nyomdai megoldások A-tól Z-ig

A nyomtatás nem halt meg. Önnek továbbra is ugyanúgy szüksége van jó minőségű nyomtatott anyagokra, mint nyakkendőre vagy kosztümkabátra. Sőt a megengedőbb, „lazább” online üzleti kommunikáció korában még fontosabb, mint valaha, hogy az Ön kiadványainak ápolt és elegáns megjelenése legyen.

Mert a nyomtatott anyagok maradandók. Nem lehet csak úgy egy kattintással elintézni őket. Hazakísérik az Ön partnerét vagy ügyfelét otthonába. Mindig szem előtt vannak. Minőségük Önt képviseli. Nem engedheti meg magának, hogy ebben beérje a „majdnem” jóval.

Stílus és elegancia – a gondolatok „ruhája” a nyomtatás

Cégvezetőként, döntéshozóként Ön nyilvánvalóan ad személyes megjelenésére. Ugyanezt az igényességet kínálja cége kommunikációja számára nyomdánk, a PrintWorks. Az általunk biztosított nyomdai megjelenés az Ön által megfogalmazott gondolatok, üzenetek rendezett ruhája.

Az első benyomásra nincs második esély

Cégfilozófiánk lényege, hogy az Ön nyomtatásban való megjelenése a nívós reprezentáció egyik legfontosabb formája. Mi tisztában vagyunk vele, hogy Önnek azért van szüksége kiváló minőségű nyomdai anyagokra (névjegykártya, szórólapok, katalógusok stb.), mert ezek biztosítják méltó bemutatkozását, cége népszerűsítését és színvonalas képviseletét.

Az Ön meggyőző megjelenése és céges arculata elképzelhetetlen minőségi nyomdai munka nélkül, ami semmi más által nem helyettesíthető. A mi nyomtatott anyagaink az Ön minőségét tükrözik.

Hogyan támogatja Önt kreatív műhelyünk?

Csúcstechnológiás nyomdánk egyszerre minden reprezentációs feladatot megold az Ön számára, mert bármilyen nyomtatványt megtervezünk és kivitelezünk, amire egy vállalkozásnak szüksége lehet. Ofszet-, digitális, valamint nagyformátumú nyomtatással foglalkozunk, saját kötészettel rendelkezünk. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy csaknem minden nyomdaipari terméket házon belül el tudunk készíteni.

Saját grafikusaink vannak, így Ön nemcsak a tényleges nyomtatást, hanem a grafikai kreatív munkát is egy helyen végeztetheti. Egységes szemlélet és ugyanazon magas minőségi elvek alapján, a lehető leggondosabb folyamatkezeléssel A-tól Z-ig.

Grafikusainknak köszönhetően Önnek nemcsak az offline, hanem az online megjelenésben is tudunk segíteni. Ezáltal olyan komplex szolgáltatásban részesül nálunk, ami nagyon ritka a piacon. Grafikusaink komplett arculat kialakításában vagy arculati elemek pótlásában is az Ön rendelkezésére állnak.

Személyes ügyfélkapcsolatot ápolunk partnereinkkel, amit az együtt gondolkodás, a maximális rugalmasság és az akár extrém határidőkhöz való alkalmazkodás képessége jellemez. Mi akár „tegnapra” is el tudjuk készíteni azt, amit ma rendel

Amikor mi teljes körű kiszolgálásról beszélünk, ebben az is benne van, hogy a terméket villámgyorsan házhoz szállítjuk Önhöz saját futárral.

Rugalmas és rövid határidős teljesítés a minőség szem előtt tartásával, minden részletre kiterjedően. Ebben támogatja megbízható hosszú távú partnerként az Ön üzleti céljait a PrintWorks.

Minden érv mellettünk szól

Az Ön ismertsége növekedni fog, ha a PrintWorksnél rendeli meg reprezentációs nyomdai anyagait. Velünk kézzelfogható alakban, konkrétan megjelenítheti a cége által képviselt értékeket és magas minőségi elvárásokat.

Még mielőtt a nyomtatvány címzettjei az Ön üzenetét elolvasnák, már a puszta külalakkal hatni fog rájuk. A jól kivitelezett nyomdai munka tudja a legjobban kifejezni, hogy az Ön vállalkozása ad magára. Ne feledje: a szép nyomdai munkával

Ön is mindig szem előtt van!

Ön rengeteg időt és energiát fektetett abba, hogy minőségi termékkel vagy szolgáltatással álljon elő a piacon. Ez az Ön által kínált érték.

A mi hivatásunk pedig az, hogy az Ön cégének az egyedisége megfelelő bemutatásban részesüljön. Nyomtatványainkkal vonzani fogja az ügyfelei tekintetét.

A magas minőség ugyanolyan minőségi bemutatást is érdemel. Az Ön vásárlói és viszonteladói alaposabban megismerhetik a terméket, ha a reprezentációs anyagot tőlünk rendeli meg ahhoz. Egy kedvvel nézegetett katalógus, egy esztétikus megjelenésű szórólap vagy egy elegáns névjegy teszi Önt leginkább emlékezetessé ügyfelei számára.

Az Ön partnere a reprezentációban

Miután mellettünk döntött, az Ön arculata minket is képvisel.

Nyomdai termékre van szüksége, hívjon most!

Kérjen nyomdánktól árajánlatot

Termék információ: