Főoldal Services Offset printing

Offset printing

– Az ofszet nyomtatás egy széles körben használt nyomtatási technika, melynél a festéket egy lemezre majd a gumihengerre viszi fel a gép és ezután erről kerül a nyomtatási felületre, a papírra.

– Az ofszet nyomtatás egy a kifejezetten nagyobb példányszámok előállítására kifejlesztett technológia, mely kiváló minőségben és a festék gazdaságos használatának köszönhetően szolgálja ki a gyártandó kiadványok előállítását.

– Ofszet nyomatással állítjuk elő, például:
Szórólapok, prospektusok, mappák, csomagolások, dobozok, könyvek.

Előnyei:

  • Egyenletesen magas minőség. Az ofszet nyomtatással tiszta és éles képek állíthatóak elő
  • Alacsony ár. Az ofszet nyomtatás a magas minőségű nyomatok nagy mennyiségben történő előállításának leggazdaságosabb módja
  • Hosszú nyomóforma élettartam, mivel a lemez nem érintkezik közvetlenül a nyomtatandó felülettel. A megfelelően elkészített, optimális festékkel és technikával alkalmazott lemezek akár többszázezer nyomást is kibírnak
  • Jól felületkezelhető nyomatok.

Nyomdánkban egy 4 színes Heidelberg típusú ofszet nyomdagéppel szolgáljuk ki, megrendelőink igényeit.
A Heidelberg, méltán híres nyomdagépei az egész világon a legelterjedtebb és legismertebb márkanevet jelzik, mely minőségben, gyártási kapacitásban és fejlettségben is a maximumot képviselik.

Kérjen nyomdánktól árajánlatot

Termék információ:

IGÉNYES NYOMDAI MEGOLDÁSOK A-TÓL Z-IG

A nyomtatás nem halt meg. Önnek továbbra is ugyanúgy szüksége van jó minőségű nyomtatott anyagokra, mint nyakkendőre vagy kosztümkabátra. Sőt a megengedőbb, „lazább” online üzleti kommunikáció korában még fontosabb, mint valaha, hogy az Ön kiadványainak ápolt és elegáns megjelenése legyen.

Mert a nyomtatott anyagok maradandók. Nem lehet csak úgy egy kattintással elintézni őket. Hazakísérik az Ön partnerét vagy ügyfelét otthonába. Mindig szem előtt vannak. Minőségük Önt képviseli. Nem engedheti meg magának, hogy ebben beérje a „majdnem” jóval.